امروز : 03 اردیبهشت 1404
مرکز آمار و فناوری اطلاعات
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1404/01/19 - 13:39
  • 68
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZeUV

مراسم گرامیداشت روز مهندس در دانشگاه برگزار شد

به مناسبت روز مهندس، مراسم گرامیداشتی با حضور مسئولین دانشگاه و کارشناسان فناوری روز دوشنبه مورخ 18/1/1404 در سالن دکتر محمد قریب دانشکده پزشکی برگزار و از زحمات همکاران فعال در این حوزه تقدیر به عمل آمد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مدیر مرکز آمار و فناوری اطلاعات  در این مراسم، ضمن تبریک روز مهندس و سال نو، گزارشی از فعالیت‌ها، برنامه‌ها و چالش‌های حوزه فناوری اطلاعات را ارائه کرد. 

 

دکتر احسان نبوتی، بر اهمیت و نفوذ فناوری اطلاعات در تمامی حوزه‌ها تأکید کرد و با اشاره به چالش‌های موجود، از زحمات کارشناسان این حوزه قدردانی نمود.

 

سید محمد بهشتی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر ناصر تحقیقی مشاور رئیس و سرپرست حوزه ریاست دانشگاه و دکترسید محمد حسین مکی سرپرست محترم اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی دانشگاه نیز در سخنانی، ضمن تأکید بر اهمیت فناوری اطلاعات در سطوح مختلف دانشگاه، از تلاش‌های شبانه‌روزی و صادقانه پرسنل این مرکز تجلیل کردند.

 

در ادامه نشست، تعدادی از کارشناسان فناوری اطلاعات به بیان مطالبات و دغدغه‌های خود پرداختند.

  • گروه خبری : اخبار فن آوری اطلاعات
  • کد خبر : 141431
کلمات کلیدی

تصاویر

مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید