• 1399/05/07 - 13:23
  • /ZqJB

مراسم تکریم و معارفه مدیر مرکز آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه مدیر مرکز آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه با حضور رئیس، جمعی از مسئولین دانشگاه و کارشناسان آمار و فن آوری اطلاعات روز یکشنبه مورخ 5/5/99 در سالن دکتر قریب دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این جلسه ضمن تقدیر از زحمات مرتضی نادی طی مدت مسئولیت ایشان در مرکز آمار و فن آوری اطلاعات، برای دکتر احسان نبوتی آرزوی موفقیت کرد.

دکتر سید علیرضا مروجی با اشاره به تاکید وزارت بهداشت بر گام برداشتن به سوی آماده سازی زیرساخت های الکترونیک، گفت: حرکت در مسیر توسعه مستلزم داشتن آمارهای دقیق و به هنگام است و ارتقای بهره وری منابع،‌ افزایش رضایتمندی، بهبود کیفی و کمی سطح بهره مندی و بهبود ساختار و روش انجام کار از اهداف کلان حوزه سلامت می‌باشد که تحقق آن ها نیازمند دسترسی به اطلاعات دقیق و قابل استناد از آمار و شاخص‌های عملکردی و برنامه ریزی مربوط به آن می‌باشد.

وی بر توسعه دولت الکترونیک تاکید و استقرار پرونده الکترونیک سلامت را از اولویت های مرکز آمار و فن آوری اطلاعات برشمرد.

نادی نیز در ادامه ضمن قدردانی از سال ها مشارکت و همدلی همکاران این حوزه، تصریح کرد: توسعه و ارتقاء زیرساخت ها، گسترش خدمات فن آوری اطلاعات در تمامی حوزه های تحت پوشش دانشگاه از اولویت­های این حوزه بوده است.

وی اجرای پروژه های مهاجرت از ویندوز XP، طراحی و ایجاد مرکز داده استاندارد سلامت در منطقه را از پروژه های کم نظیر در سطح کشور دانست و ادامه آن را از اولویت های مدیریت کلان دانشگاه دانست.

دکتر نبوتی با اشاره به دو پروژه بزرگ آغاز شده، اظهار داشت: امیدوارم بتوانیم در ادامه راه مهاجرت از ویندوز XP و بهینه سازی مرکز داده ها عملکرد شایسته ای ارائه بدهم.

لازم به ذکر است: در پایان ضمن تقدیر از زحمات مرتضی نادی، با حکمی از سوی رئیس به عنوان مسئول اقتصاد درمان دانشگاه معرفی شد.