• 1398/12/10 - 15:05
  • /ZdJB

فناوری اطلاعات یکی از ارکان مهم برنامه ­ریزی های راهبردی در نظام سلامت

دکتر سید علیرضا مروجی افزود: فناوری اطلاعات یکی از ارکان مهم برنامه ­ریزی های راهبردی در نظام سلامت است.

به مناسبت روز مهندس، نشستی با حضور رئیس دانشگاه، مدیر مرکز آمار و فن آوری اطلاعات و کلیه کارشناسان IT دانشگاه روز دوشنبه مورخ 05/12/98 در سالن غدیر دانشکده پزشکی برگزار گردید.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این بازدید ضمن تبریک روز مهندس و قدردانی از زحمات و تلاش های این واحد، بر اهمیت جایگاه و نقش فناوری اطلاعات در نظام سلامت اشاره کرد و گفت: روحیه همکاری و همدلی این مجموعه می تواند به عنوان الگویی برای سایر واحدها باشد.

وی تصریح کرد: فناوری اطلاعات می تواند مبنای برنامه ‌ریزی ‌های استراتژیک به منظور ارتقای دستاوردهای نظام سلامت باشد.

سرپرست مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه نیز در ادامه، گزارش مختصری از عملکرد سال 98 دانشگاه ارائه کرد.

مرتضی نادی، ارتقا زیر ساخت، ارتباطات شبکه ای، توسعه شبکه ملی سلامت (شمس) در مراکز و پایگاه های خدمات جامع سلامت تحت پوشش دانشگاه، راه اندازی سرویس های پرونده الکترونیک سلامت (سپاس) و توسعه نرم افزاری و سخت افزاری در واحد های تابعه دانشگاه را از جمله اقدامات سال جاری این واحد عنوان کرد.

وی همچنین استفاده از نقطه نظرات صاحب نظران و استفاده از کمیته های تخصصی در مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه را از ویژگی های بارز این مجموعه دانست.