• 1390/09/26 - 15:34
  • /Z1EB

فرآیند نحوه تأیید تجهیزات سخت افزاری دانشگاه

با عنایت به مصوبات اخیر هیأت رئیسه محترم دانشگاه در خصوص نظارت مرکز آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه بر خرید سخت افزارها و نرم افزارها، فرایند نحوه تأیید سخت افزارهای خریداری شده توسط واحدهای مختلف دانشگاه بدین شرح اعلام می گردد.

فرآیند نحوه تأیید تجهیزات سخت افزاری دانشگاه

2- کارشناس ITواحد مربوطه بعد از دریافت فاکتور از طریق اتوماسیون اداری نسبت به رؤیت سخت افزار مذکور و اطمینان از صحت تطابق آن با لیست مورد تأیید مرکز آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه ( لیست مندرج در وب سایت دانشگاه یا لیست پیشنهادی ) اقدام نماید.

3- کارشناس ITواحد مربوطه نسبت به اختصاص شماره سریال و انجام امور سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز و ساختن فایل اطلاعات سخت افزاری (اورست) اقدام نماید.

4- پس از انجام بندهای 1 الی 3، کارشناس ITواحد مربوطه ضمن تأیید فاکتور و درج محل استقرار و نام کاربر استفاده کننده از دستگاه در پی نوشت نامه یا یک گزارش مکتوب، فایل سخت افزاری تهیه شده از مشخصات سخت افزار را از طریق اتوماسیون اداری به دبیرخانه مرکز آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه ارجاع دهد.

5- کارشناس مسئول سخت افزار مرکز آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه پس از تأیید مراحل فوق، فاکتور را تأیید نهایی نموده و فرم مرکز آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه توسط مدیر مرکز امضاء و ممهور به مهر مرکز به کارپرداز یا امور مالی واحد مربوطه تحویل خواهد شد.

6-مسئولیت اجرای صحیح و بهنگام فرایند مذکور به عهده کارشناسان ITواحد مربوطه می باشد.

‹‹مرکز آمار و فن­آوری اطلاعات دانشگاه››