امروز : 07 مرداد 1403
  • 1403/05/01 - 12:32
  • /ZxPS

برگزاری جلسه کمیته فنی فناوری اطلاعات دانشگاه

جلسه کمیته فنی فناوری اطلاعات دانشگاه در تاریخ سی و یکم تیرماه 1403 برگزار شد.

جلسه کمیته فنی فناوری اطلاعات دانشگاه در تاریخ سی و یکم تیرماه 1403 برگزار شد. در این جلسه که با حضور مدیر و کارشناسان فناوری اطلاعات کلیه واحدهای دانشگاه تشکیل گردید، در خصوص الزام بروزرسانی سامانه اتوماسیون اداری دیدگاه و برنامه اجرایی جهت انجام آن توضیحاتی ارائه شد. سپس در خصوص ارائه گزارش فعالیت های مرکز آمار و فناوری اطلاعات طی 30 ماه گذشته به مدیریت روابط عمومی دانشگاه، موارد مربوطه اطلاع رسانی گردید.

در ادامه با توجه به تغییر محل خدمت آقای مهندس محمدجواد فتح قریب، دکتر احسان نبوتی مدیر مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و سایر کارشناسان، مطالبی را در خصوص زحمات 15 ساله ایشان در مسئولیت های مدیریت اتوماسیون اداری، سامانه سپاس و پایگاه داده های دانشگاه، بیان نمودند. در پایان جلسه نیز، با اهدای لوح تقدیر و هدیه از زحمات مهندس فتح قریب تقدیر و تشکر به عمل آمد.