امروز : 26 تیر 1403
  • 1391/03/08 - 08:37
  • /ZkEB

اطلاعیه مرکز آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه در خصوص ویروس خطرناک Wipe

باطلاع کلیه کاربران دانشگاه می رساند اخیراً ویروس خطرناکی با نام Wipe در اینترنت منتشر گردیده که اطلاعات رایانه را به صورت دائمی و غیرقابل بازگشت حذف می نماید. با توجه به اینکه خوشبختانه تاکنون موردی از این ویروس در شبکه دانشگاه مشاهده نشده است، لذا جهت جلوگیری از آلودگی احتمالی، ضمن رعایت نکات ذیل، از کارشناس IT واحد خود راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.

1. آنتی ویروس خود را حتماً بروز نمایید.

2. قبل از استفاده از کول دیسک حتما آن را ویروس یابی نموده و جهت باز نمودن آن از نوار آدرس موجود در

My Computer استفاده نمایید.

3. از بازنمودن ایمیل ها و فایل های اینترنتی مشکوک خودداری نمایید.

• گروه خبری : اخبار فن آوری اطلاعات