• 1390/09/26 - 15:02
  • /ZRYB

اطلاعیه مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه در خصوص حذف گروهی ویروس ها در NOD32

اطلاعیه مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه در خصوص حذف گروهی ویروس ها درNOD32

قابل توجه کلیه کاربران اینترنت دانشگاه

باطلاع می رساند بعضا مشاهده می شود که پس از ویروس یابی درایوها و یافت شدن  ویروس های متعدد بر روی درایو مورد نظر، امکان حذف گروهی ویروس ها میسر نبوده و کاربر مجبور به حذف آنها بصورت تک به تک می باشد. با استفاده از راهنمای زیر می توانید نسبت به رفع این مشکل و حذف گروهی ویروس های یافت شده اقدام نمایید. لازم بذکر است این اشکال موقتی بوده و شرکت طرف قراداد آنتی وروس در حال رفع این مشکل می باشد.

قابل توجه کلیه کاربران اینترنت دانشگاه