• 1391/06/26 - 08:04
  • /ZPEB

قابل توجه کلیه کاربران مجتمع مسکونی دانشگاه

با توجه به انجام برخی تغییرات در شبکه دانشگاه جهت اتصال به اینترنت، مطابق راهنما تنظیمات VPN Connection خود را تغییر دهید. لازم به ذکر است تنظیمات قبلی از تاریخ 01/07/91 بلا استفاده خواهد بود.

با توجه به انجام برخی تغییرات در شبکه دانشگاه جهت اتصال به اینترنت، مطابق راهنمای زیر تنظیمات VPN Connection خود را تغییر دهید. لازم به ذکر است تنظیمات قبلی از تاریخ 01/07/91 بلا استفاده خواهد بود.

1- VPN Connection مربوطه را اجرا و بر روی دکمه Properties کلیک نمایید. (شکل زیر)

2- در پنجره ای که ظاهر می شود زیر گزینه Host name or IP address of destination عبارت vpn-home.kaums.ac.ir را وارد نموده و بر روی دکمه OK کلیک نمایید. (شکل زیر )

3- مجددا به پنجره قبل باز می گردید. نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نموده و به اینترنت متصل شوید.