• 1392/12/07 - 11:19
  • /ZbGB

قابل توجه ساکنین سایت مسکونی دانشگاه

با پیگیری های به عمل آمده امکان ارائه اینترنت پرسرعت کابلی جهت ساکنین سایت مسکونی با مزایای زیر فراهم گردیده است. متقاضیان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر از تاریخ 01/12/92 به سایت شرکت طرف قرارداد به آدرس زیر مراجعه نمایند.

با پیگیری های به عمل آمده امکان ارائه اینترنت پرسرعت کابلی جهت ساکنین سایت مسکونی با مزایای زیر فراهم گردیده است.  متقاضیان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر از تاریخ 01/12/92 به سایت شرکت طرف قرارداد به آدرس زیر مراجعه نمایند.

www.med.faraertebat.ir

مزایا

• عدم نیاز به خرید مودم و صرف هزینه حداقل 000/000/1 ریال

• عدم نیاز به خرید خط تلفن مستقیم

• تخفیف 50 درصدی هرگیگابایت ترافیک نسبت به تعرفه های فعلی

• امکان استفاده 24 ساعته و تمام وقت از اینترنت

• امکان استفاده از مجلات و بانک های اطلاعاتی لاتین و فارسی

ضمناً  از تاریخ 12/12/92 به بعد امکان شارژ مجدد حساب کاربری سرویس اینترنت و خرید حجم ترافیک (به صورت پرداخت اینترنتی و یا دستگاه POS موجود در این مرکز) به هیچ عنوان امکان پذیر نبوده و کاربران سایت مسکونی در صورت نیاز به استفاده از اینترنت باید از طریق آدرس فوق اقدام نمایند.

توجه: بدیهی است کاربرانی که حجم ترافیک اینترنت دانشگاهی آنها به اتمام نرسیده است، تا اتمام حجم ترافیک خود می توانند بدون نیاز به هرگونه تغییر، از حساب کاربری خود استفاده نمایند.

جهت استفاده از نشریات و بانکها اطلاعاتی فارسی و لاتین حتماً پس از ثبت نام و خرید حجم اینترنت بر روی گزینه بانک های اطلاعاتی کلیک تا نسبت به دریافت نام کاربری و رمز عبور جهت استفاده از نشریات کلیک نمایید.