• 1390/09/26 - 15:22
  • /ZXYB

راهکارهای رفع کندی اتوماسیون اداری دانشگاه

با توجه به گزارش کندی سیستم اتوماسیون اداری، جهت رفع کندی، از این راهکارها استفاده نمایید.

راهکارهای رفع کندی اتوماسیون اداری دانشگاه

• شلوغ بودن کارتابل امور دریافتی: کارتابل فرد باید حاوی نامه های جاری و روزانه آن فرد باشد و هر شخص پس از خواندن نامه و زدن تیک اقدام شده باید آن را از کارتابل خود خارج نماید.

• خارج کردن نامه بدون زدن تیک اقدام شد: اگر نامه ای در کارتابل بدون زدن تیک اقدام شد از کارتابل خارج شود تا وقتی که تیک مذکور برای آن نامه نخورد سرویس آلارم برنامه همیشه هشدار مربوط به این نامه را خواهد داد و باعث کندی برنامه خواهد شد. جهت رفع این مشکل هر شخص در داخل کارتابل در قسمت فهرست مکاتبات ، بخش گزارش آخرین وضعیت کاری کارتابل لیست نامه های اقدام نشده را می بیند و با زدن تیک اقدام شد باعث خلوت شدن سرویس آلارم برنامه و افزایش سرعت آن می شود بدیهی است انجام این دو مورد ذکر شده باعث افزایش کارایی و سرعت برنامه برای همه کاربران خواهد گردید.

• عدم توجه کاربران به بخش امور ارسالی و شلوغ بودن آن: بخش امور ارسالی در کارتابل مربوط به پیگیری ارجاعات می باشد .پس از فرستادن ارجاع اقدامی برای یک گیرنده و اقدام کردن گیرنده،فرستنده ارجاع باید در امور ارسالی اقدام آن شخص را تایید یا رد نماید و سپس آن ارجاع را از کارتابل خارج کند این امر باعث کاهش آلارم تاخیر پیگیری می گردد و سرعت برنامه را برای کلیه کاربران بالامی برد.