به پورتال مرکز آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان خوش آمدید ::: خواهشمند است نظرات و پیشنهادات خود را جهت غنی تر شدن محتوای پورتال از طریق آدرس پست الکترونیکی ITSM@kaums.ac.ir ارسال نمایید.
DU Battery Saver Pro 4.5.0.2 مدیریت و افزایش عمر باتری اندروید DU Battery Saver اپلیکیشن اندرویدی جهت مدیریت و کنترل مصرف باتری در اندروید میباشد و مشکلاتی که کاربران اندرویدی که نگران نصب برنامه های مختلف و افزایش مصرف باتری هستند رو برطرف میکند ، اپلیکیشن با 33 حالت مختلفی که برای کار با گوشی اندروید در نظر گرفته باعث 70% صرفه جویی در مصرف باتری می شود. جهت دانلود اینجا را کلیک نمایید
DU Battery Saver اپلیکیشن اندرویدی جهت مدیریت و کنترل مصرف باتری در اندروید میباشد و مشکلاتی که کاربران اندرویدی که نگران نصب برنامه های مختلف و افزایش مصرف باتری هستند رو برطرف میکند ، اپلیکیشن با 33 حالت مختلفی که برای کار با گوشی اندروید در نظر گرفته باعث 70% صرفه جویی در مصرف باتری می شود.
جهت دانلود اینجا را کلیک نمایید
آرشیو مطالب
آیا می دانید: ارسال، انتشار، ذخیره سازی و یا نگهداری فایل ها، عکس ها و فیلم های دارای محتوای مغایر با اصول قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی ایران از مصادیق جرائم رایانه ای محسوب می شود؟ آیا می دانید: نصب و انتشار فیلترشکن ها و آموزش روش های عبور از سامانه های فیلترینگ، محتوای مجرمانه و نشانی های اینترنتی مسدود شده از مصادیق جرائم رایانه ای محسوب می شود؟ آیا می دانید: اطلاعات بر روی رایانه شما حتی بعد از حذف نیز قابل بازیابی خواهند بود. آیا می دانید: بر روی بستر اینترنت میلیون ها نفر قادرند به اطلاعات رایانه شما دسترسی داشته باشند. آیا می دانید: هکر ها به راحتی می توانند از ارتباط به ظاهر ساده اینترنتی به سیستم شما نفوذ کنند. بنابراین در صورتی که نیاز به اینترنت ندارید، حتما ارتباط اینترنت خود را قطع نمایید. آیا می دانید: در تمام مدتی که رایانه از طریق نام کاربری شما به اینترنت متصل است، استفاده هر شخص دیگری از آن رایانه و همچنین محل های بازدید شده و امور انجام شده به نام شما ثبت می گردد. آیا می دانید: به راحتی و از طریق Email های ارسالی می توانند به اطلاعات رایانه های شما دسترسی پیدا نمایند. آیا می دانید: یک نرم افزار یا فایل می تواند یک جاسوس یا عامل مخرب باشد، پس بدون هماهنگی با مسئولین و کارشناس مربوطه هیچ نرم افزار یا فایلی را بر روی رایانه خود ذخیره ننمایید. آیا می دانید: عدم استفاده از یک رمز عبور مناسب می تواند چه عواقبی برای شما ایجاد کند. کافی است نفوذگر با حدس زدن، به رمز عبور شما دسترسی پیدا کند. آیا می دانید: قانون جرائم رایانه ای در تاریخ 11/11/1388 در 3 بخش و 56 ماده به تصویب رسیده است.
آرشیو
انتشار یا توزیع و در دسترس قراردادن یا معامله داده ها یا نرم افزارهایی که صرفاً برای ارتکاب جرایم رایانه ای به کار می رود. ( ماده 25 قانون جرائم رایانه ای ) فروش، انتشار یا در دسترس قراردادن غیر مجاز گذرواژه ها و داده هایی که امکان دسترسی غیر مجاز به داده ها یا سامانه های رایانه ای و مخابراتی دولتی یا عمومی را فراهم می کند. ( ماده 25 قانون جرائم رایانه ای) انتشار یا در دسترس قراردادن محتویات آموزش دسترسی غیر مجاز، شنود غیر مجاز، جاسوسی رایانه ای، تحریف و اخلال در داده ها یا سیستم های رایانه ای و مخابراتی ( ماده 25 قانون جرایم رایانه ای) آموزش و تسهیل سایر جرایم رایانه ای ( ماده 21 قانوان جرایم رایانه ای) انتشار فیلتر شکن ها و آموزش روش های عبور از سامانه های فیلترینگ ( بند ج ماده 25 قانون جرائم رایانه ای) انجام هرگونه فعالیت تجاری و اقتصادی رایانه ای مجرمانه مانند شرکت های هرمی ( قانون اخلال در نظام اقتصادی کشور و سایر قوانین) باز انتشار و ارتباط ( لینک) به محتنوای مجرمانه تارنماها و نشانی های اینترنتی مسدود شده، نشریات توقیف شده و رسانه های وابسته به گروه ها و جریانات منحرف و غیر قانونی انتشار اطلاعات محرمانه سازمانی یا خصوصی سایر افراد یا مطالب کذب از طریق اینترنت، پست الکترونیکی و سایر ابزارهای تحت شبکه تبلیغ و یا استفاده از شبکه های اجتماعی غیرمجاز مانند Face book، Twitter و ... هک، نفوذ، خرابکاری و اختلال در سامانه ها، رایانه ها و شبکه سازمان به هر نحو دسترسی، دستکاری، انتقال، توزیع یا سو استفاده از اطلاعات سازمانی به هر نحو انتشار و ارسال ویروس ها، کرم ها، تروجان ها و نظایر آن در شبکه یا رایانه های دانشگاه استفاده یا نصب نرم افزار بدون تایید و هماهنگی با مرکز IT دانشگاه و یا نصب توسط افراد غیرمجاز و کلیه موارد مندرج در قانون جرایم رایانه ای مصوب 11/11/88
صفحه اول دانشگاه | معرفی دانشگاه | تماس با دانشگاه | امور مشترکین | تماس با مدیر سایت Copyright @2022" KAUMS "