10:04:46 AM 1396 / 02 / 03

به مناسبت بزرگداشت روز ملی آمار و برنامه ریزی:

همایش یک روزه داده کاوی در دانشگاه برگزار شد

به مناسبت بزرگداشت روز ملی آمار و برنامه ریزی، همایش یک روزه داده کاوی (تحلیل هوشمند داده ها) با حضور جمعی از مسئولین، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه امروز مورخ 6/8/95 در سالن دکتر محمد قریب دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، سرپرست مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در این همایش، ضمن تبریک روز ملی آمار و برنامه ریزی در خصوص ضرورت آمار در برنامه ریزی سازمان مطالبی را ایراد کرد.

مرتضی نادی، به حجم عظیمی از اطلاعات در سازمان ها و شرکت ها و نیاز هر سازمان به تحلیل هوشمند داده ها جهت تصمیم گیری مدیران آن سازمان اشاره کرد و گرامیداشت روز ملی آمار و برنامه ریزی و همچنین آشنایی مدیران و کارکنان دانشگاه با اهمیت موضوع داده کاوی و روش های انجام آن را از اهداف برگزاری این همایش عنوان کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان نیز در این همایش، در خصوص دلایل و انگیزه استفاده از ابزارهای داده کاوی و چگونگی استفاده از آن مطالبی را ارائه داد.

دکتر مهدی اسماعیلی، بر اهمیت دست یابی به دانش سودمند از میان انبوهی از مجموعه داده ها برای تبیین فرصت ها و  چالش های هر سازمان تاکید کرد و این اقدام را برعهده داده کاوی داده ها دانست.

به گفته وی، نتایج حاصل از تحلیل داده هاست که می تواند یک سازمان را از دیگران متمایز کند.

گفتنی است در پایان این همایش با اهداء لوح تقدیر به رسم یادبود از کارشناسان و رابطین آماری دانشگاه تجلیل به عمل آمد.

لازم به ذکر است اول آبان ماه، روز ملی آمار و برنامه ریزی در کشور نامگذاری شده است.

ساعت : 12:45 -  روز  : شنبه  - 8 /  8 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :146