6:47:46 AM 1396 / 09 / 22

در راستای طرح تحول سلامت:

جلسه توسعه زیرساخت شبکه سلامت دانشگاه برگزار شد

در راستای طرح تحول سلامت، جلسه توسعه زیرساخت شبکه سلامت دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و مدیر عامل شرکت مخابرات استان اصفهان، مدیریت مخابرات شهرستان کاشان و مدیریت مرکز آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه در روز پنج شنبه مورخ 24/04/95 در محل دفتر ریاست برگزار شد.

به گزارش وب دا، این نشست با توجه به نقش و اهمیت زیرساخت فن آوری اطلاعات و ارتباطات در گسترش خدمات سلامت و در راستای توسعه شبکه سلامت تشکیل گردید.

رئیس دانشگاه در ابتدا جلسه، بر اهمیت تأمین زیرساخت پایدار و امن جهت دستیابی و پیشبرد اهداف حوزه سلامت تأکید کرد و اظهار داشت: اجرای موفق طرح های کلان وزارت بهداشت همچون طرح تحول نظام سلامت در حوزه های درمان، آموزش و بهداشت در گرو داشتن بستر و زیرساخت مناسب در حوزه ITاست.

دکتر محمدحسین اعرابی، با اشاره به نقش مخابرات استان اصفهان در تأمین زیرساخت های ارتباطی اظهار امیدواری کرد: شرکت مخابرات استان نسبت به اختصاص تسهیلات مورد نیاز جهت ایجاد و توسعه زیرساخت فیبر نوری و همچنین گسترش شبکه سلامت اقدام نماید.

مدیر عامل شرکت مخابرات استان اصفهان نیز در این جلسه ضمن ابراز خرسندی از برگزاری چنین جلسه ای افزود: هر حرکت عمده و زیربنایی در حوزه سلامت نیازمند فن آوری اطلاعات است.

مهندس حسین کشایی، آمادگی خود را جهت ارائه هرگونه تسهیلات در راستای توسعه شبکه سلامت شهرستان های کاشان و آران و بیدگل اعلام کرد.

مرتضی نادی مدیر مرکز آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه نیز در ادامه نشست، ضمن ارائه گزارشی از معماری شبکه، زیرساخت و ارتباطات دانشگاه، به ارائه طرح های توسعه ای دانشگاه در حوزه فن آوری اطلاعات پرداخت.

این گزارش حاکیست: در پایان این نشست مقرر گردید در خصوص نحوه توسعه فیبر نوری دانشگاه، ارزیابی کیفیت پهنای باند اینترنت و زیرساخت شبکه دانشگاه در کمیته های تخصصی مربوطه بررسی و اقدامات لازم در این خصوص صورت گیرد.

ساعت : 14:59 -  روز  : شنبه  - 26 /  4 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :343